abril 6

Nova web, un canvi més enllà del que es veu

No sé en quin punt de la Terra et trobes ara mateix, però l’alegria que em fa explicar-te que laberta estrena web és tan gran que probablement pots sentir focs artificials des de qualsevol racó del món. Després de mesos ideant, reflexionant, revisant, i un llarg etcètera d’acabats amb -ant, et puc presentar el nou planeta de laberta, gestat amb l’objectiu que hi puguis trobar tot allò que t’ajudi a créixer i a fer sentir la veu del teu projecte.

Fa poc temps, algú em va dir que fer una web és una tasca faraònica, i aquests darrers mesos ho he pogut comprovar en primera persona. La web que avui estreno és obra de la Marta Escarrà, i des d’aquí vull agrair-li la paciència infinita que ha tingut en fer, desfer, escoltar, reconduir, i una altra llista interminable de verbs que han acompanyat aquest procés. Quan vaig conèixer la Marta, em va dir que era una mica dona orquestra, i en aquest camí d’hores que hem compartit he pogut veure de prop que no només toca, sinó que compon des de zero de manera excepcional. 

En aquesta tasca ingent, ha estat imprescindible també la mirada de la Yulia Pinero, que més enllà de posar imatges a la web, ha fotografiat l’essència de laberta des de la sensibilitat, l’empatia, el respecte i la creativitat. 

Gràcies, Marta i Yulia, per haver convertit aquesta feinada en una experiència divertida, agradable i enriquidora. I gràcies també Laia Aguayo, per posar quatre ulls on la meva vista només n’hi pot posar dos.  

No hi trobaràs portes, ni panys, i no necessites claus per entrar-hi; només cal que naveguis cap a www.laberta.cat i gaudeixis d’aquest nou espai pensat perquè t’hi sentis com a casa i juntes puguem construir la comunicació del teu projecte. Entra-hi, remena, i si tens dubtes, ja saps on trobar-me!Potser també t'interessa

Parlar des del cor com a acte revolucionari col·lectiu

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Enhorabona per la nova web! És diferent, molt personal, molt professional… Fantàstica!!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}