setembre 18

L’experiència de Port 25 i l’exposició de la tonyina Trini

La Galeria Port 25, situada a l’Escala, treballa per a la difusió i la promoció de l’art local, i aquest estiu ha acollit l’exposició d’obra nova de Lluís Roura, pintor escalenc de renom internacional ja retirat, que ha pintat de forma excepcional per il·lustrar el llibre escrit per Lurdes Boix que immortalitza la història de la tonyina Trini.

Aprofitant la singularitat d’aquesta exposició, la galeria d’art Port 25 volia augmentar la seva visibilitat als mitjans de comunicació sense recórrer al contingut publicitari i també garantir una bona coordinació amb les institucions implicades. 

Per aconseguir-ho, els he acompanyat en el disseny i l’execució de l’estratègia comunicativa, que ha permès a Port 25 suscitar l’interès dels mitjans i explicar el seu projecte. En la valoració final de les accions comunicatives dutes a terme, i un cop fet el corresponent recull de premsa, ens hem adonat que la presència que ha tingut Port 25 als mitjans de comunicació gràcies a la feina feta equivaldria a uns 5.600 euros en contingut publicitari; una inversió sis vegades superior a la que han fet pel servei de visibilitat als mitjans, aconseguint en aquest cas, a més a més, aportar contingut de valor al seu públic. 

Invertir en visibilitat als mitjans no sempre és garantia d’èxit, perquè suscitar l’interès de les periodistes depèn de molts factors que no sempre estan al nostre abast. En aquest cas, però, amb la Neus i el Lluís de Port 25 i la Cristina de Leukkers, hem compartit una bona experiència. Gràcies a totes tres per  la confiança!Potser també t'interessa

Dimecres de Patum

Dimecres de Patum

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}