juny 28

Enxarxa’t i vola!

Fotografia de Yúlia Pinero.

Fa dos anys la Cristina Puigdevall de Zenna va decidir que ser autònoma no la privaria de poder compartir sopar de Nadal amb altres professionals. I per fer-ho realitat es va aliar amb la Jordina Tió i l’Astrid Torra de Viti, amb l’Ariadna Padilla de @lovetourism, i amb la Marta Escarrà. Aquell dia va néixer Vola. I avui, Vola és la història de totes les dones que ens anem passant el fil d’una xarxa que es teixeix a ritme vertiginós. És intercanvi de coneixement, són experiències compartides, col·laboracions, enriquiment personal, descobriment de talent i un llarg etcètera de sororitat huracanada. Vola és la sobretaula d’un dinar d’estiu en un entorn immillorable allargant els minuts perquè no s’esgotin les hores. És escoltar-nos, cuidar-nos i contagiar-nos d’entusiasme des del respecte i la comprensió. 

Vola és entendre el concepte de negoci des d’una perspectiva que passa per allunyar-lo de la competitivitat, les corbates i l’encorsatament tradicionals, per convertir-lo en allò que realment ens identifica: passió i estima per la nostra feina, voluntat de cooperar per créixer, i empoderament col•lectiu per, com diu la Marta, “enriquir-nos en tots els sentits i amb aquesta riquesa, poder canviar el món”.

Vola és enxarxar-nos per construir des de baix, horitzontalment, des del companyerisme, la professionalitat i la conciliació real; un espai col•laboratiu on sostenir-nos, repensar-nos, reivindicar-nos, imaginar, crear, i volar sense que ningú pugui tallar-nos les ales! Vola és tot això, i tot el que entre totes seguim teixint a cada sobretaula d’aquest estiu que tot just comença. Potser també t'interessa

Dimecres de Patum

Dimecres de Patum

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}