octubre 1

Avui torna a ser 1 d’octubre

Avui torna a ser 1 d’octubre i inevitablement, malgrat hagin passat uns anys, són molts els records que es remouen d’aquell 2017. Perquè de tots els esdeveniments inèdits que es van precipitar durant aquella jornada, les emocions van ser fil conductor a co​l·legis, carrers, cases, redaccions i així fins a un llarg etcètera de racons on els sentiments s’alteraven al mateix ritme que ho feia la realitat.

Perquè aquell 1 d’octubre va ser lluita, però també van ser complicitats i redescobertes humanes. Va ser por amagada en espais de clandestinitat; va ser ràbia celebrada amb l’alegria de sentir-nos vives; va ser música per combatre el cansament; va ser patiment davant les ferides repressives, i van ser abraçades d’il·lusió mentre ploràvem d’angoixa i tristesa.

Però va ser el nostre 1 d’octubre, la força d’un poble teixint relacions de solidaritat humana. I perquè som tot allò que hem viscut, avui torna a ser 1 d’octubre d’aquell dia del nostre passat que marcarà per sempre el nostre futur.Potser també t'interessa

Nova web, un canvi més enllà del que es veu

Llenguatge lila tots els dies de les nostres vides

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}