maig 22

laberta, a la jornada ‘(Re)educar-nos per créixer’ amb un taller sobre llenguatge no sexista

Tot va començar amb una sinergia sorgida de Vola, per una banda, i una correcció i un assessorament sobre llenguatge inclusiu, per una altra. El cas és que, de la voluntat de fer xarxa, compartir coneixements i poder multiplicar les nostres ganes de transformar, n’ha nascut ‘llavorsenxarxa’.

Es tracta d’un projecte format per sis professionals de diferents àmbits que hem organitzat una jornada sobre acompanyament conscient i respectuós a la infància i a l’adolescència. A més, la jornada també comptarà amb una activitat gratuïta per a les criatures i amb una petita fireta de projectes que s’han animat a venir per ajudar-nos a fer créixer #llavorsenxarxa.

Per participar als tallers ja estan obertes les inscripcions, que es poden fer clicant aquí i per a les quals hi ha places limitades. 1€ de cadascuna de les inscripcions fetes es destinarà a Oncolliga Girona.

Per a més informació, també es pot contactar a través del correu electrònic llavorsenxarxa@gmail.com o consultar el perfil d’Instagram @llavorsenxarxa, on s’hi aniran penjant les paradetes participants a la fira així com també informacions referents a la jornada del dia 12 de juny a Maçanet de la Selva.

La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, Frit Ravich i Fresh Design Solutions.

A continuació pots veure els horaris de cada taller.Potser també t'interessa

Marta Escarrà: “Només la consciència és la que ens pot ajudar a transformar el món; tinc la certesa que una sola unitat pot influir en les persones de l’entorn més proper”

Marta Escarrà: “Només la consciència és la que ens pot ajudar a transformar el món; tinc la certesa que una sola unitat pot influir en les persones de l’entorn més proper”

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}